0879 223 133

Детска колекция Sento

Изчистената и визия е разработена в съзвучие със съвременните модни тенденции и изисиквания на потребителя. Подходяща е за всеки пол, благодарение на неутралния си цвят.

Детска колекция Bianca

Тази серия предлага легло с мека тапицирана табла в нежен розов цвят. Съчетани с комплекта от декоративни възглавнички Ballerina правят най-уютния момичешки кът.

Детска колекция Todi

Колекция Todi e съвместима с всички наши тенти и аксесоари. Съчетайте в морска или звездна тема и превърнете детската стая в зона за мечти и множество игри.

Детска колекция Monte

Впуснете се в приключенията на джунглата с леглото от серия Monte което се съчетава страхотно със серията Safari добавете възглавнички с весели животни и кактуси.

Детска колекция Lora

Със своята класическа визия и фрезовани елементи, тя не само добавя елегантност в стаята, но и предлага функционалност. Спалното бельо и аксесоарите могат да се съчетаят хармонично с мебелите.

Детска колекция Montessori

Леглото къщичка е създадено с мисъл за децата и тяхната самостоятелност, увереност и въображение. Вдъхновени и водени от образователните методи на Монтесори ние заедно можем да създадем приказен кът за вашето детенце.

Детска колекция Mia

Колекцията Mia Child представлява серия детски мебели, изработени от висококачествени материали. Със своята класическа визия и фрезовани елементи, тя не само добавя елегантност в стаята, но и предлага функционалност. Спалното бельо и аксесоарите могат да се съчетаят хармонично с мебелите. Предлагаме възможност за моделиране на вашето пространство, като избирате подходящи артикули спрямо вашите размери, с опция за персонализация на размера на леглото и гардероба.

Almila-Sofia използва така наречените „Бисквитки“ за най-добро преживяване на потребителя. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни с това.Научете повече